Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 46 Maandag – Tortillataart met garnalen

donderdag-tortillataart-met-garnalen.jpg

WEEK 46 HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 15 MIN. + 15 OVENMIN. (ca. 505 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Mexicaans

Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
400 g Hollandse roerbakgroenten
1 blik maïs (300 g), uitgelekt
200 g jumbogarnalen
1 pot tacosaus mild (230 g)
1 pak wrap tortilla’s (8 stuks)
75 g geraspte jongbelegen kaas
2 el koriander, grof gesneden
bakplaat

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de groenten 4 min. Schep de maïs, de garnalen en de tacosaus erdoor. Leg op en bakplaat een wrap. Schep er 2 el groenten op. Maak met de rest van de wraps en groenten meer lagen. Eindig met groenten. Strooi er de kaas over. Bak de tortillataart in de oven in 15 min. goudgeel en gaar. Strooi er de koriander over en snijd de taart in punten. Lekker met guacamole.

Ook interessant