Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag: Tonijn met korte pasta & bleekselderij

donderdag-tonijn-met-korte-pasta-bleekselderij.jpg

Categorie: vis Keuken: Italiaans

Hoofdgerecht / 4 pers.
25 min. (ca. 465 kcal p.p.)

300 g pipe rigate of schelpjes (pasta)
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, geperst
4 stengels bleekselderij, in reepjes
2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
2 blikjes John West Pure & Natural tonijnmoot met een vleugje olijfolie (à 130 g),
uitlekken niet meer nodig

Kook de pasta volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Bak de bleekselderij 4 min. mee. Voeg de tomaat toe en verwarm de saus 8-10 min. zachtjes. Schep er de tonijn door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta met de tonijnsaus over 4 diepe borden en bestrooi naar wens met malse bleekselderijblaadjes
uit het hart van de struik.

John West Pure & Natural tonijnmoot
John West Pure & Natural tonijnmoot wordt gestoomd en met een vleugje water, zonnebloem- of olijfolie ingeblikt, waardoor de pure smaak van de tonijn behouden blijft. Uitlekken voor gebruik is niet meer nodig. Lekker, gezond en makkelijk!

Ook interessant