Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag – Tilapiafilet met mosterd-dillesaus

donderdag-tilapiafilet-met-mosterd-dillesaus.jpg

Categorie: vis Keuken: Hollands

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 445 kcal p.p.)

Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappelen, geschild
500 g gebroken sperziebonen (koelvers)
1 zakje mix voor vis-dillesaus
1 el mosterd
4 el olijfolie
400 g tilapiafilet
1 ui, gesnipperd
1 el citroensap
1/2 bosje peterselie, fijngehakt

Bereiding
Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in 15 min. gaar. Kook de sperziebonen in een bodem water met zout in 6 min. beetgaar. Bereid de dillesaus volgens de aanwijzingen en roer er de mosterd door. Bestrooi de tilapiafilet met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de vis in 2 min. per kant bruin en gaar. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Meng de bonen met de ui, 2 el olijfolie, het citroensap, de peterselie, zout en peper. Leg de tilapiafilet op 4 borden en schep er de mosterd-dillesaus over. Schep er de bonensalade bij en serveer met de aardappelen.

Tip
Kijk op www.goedevis.nl voor een duurzame viskeuze of download de gratis VISwijzer app.

Ook interessant