HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)
Categorie: vegetarisch
Keuken: Italiaans
Ingrediënten
300 g meergranen of volkoren spaghetti
4 el olijfolie
600 g verse spinazie
2 tenen knoflook, geperst
4 eieren
75 g geraspte oude kaas
Bereidingswijze
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de knoflook toe en bak mee. Verhit in koekenpan de resterende 2 el olijfolie. Breek de eieren boven de pan en bak 4 spiegeleieren. Giet de spaghetti af en meng met de helft van de kaas door de spinazie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de spaghetti op 4 borden en leg er een spiegelei bij. Strooi er de rest van de kaas over.