Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag: Spaghetti met pittige tomatensaus en kalkoenfilet

donderdag-spaghetti-met-pittige-tomatensaus-en-kalkoenfilet.jpg

Categorie: gevogelte Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 640 kcal p.p.)

300 g spaghetti
400 g kalkoenfilet
3 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 pakje Castello Blue (150 g), in blokjes
50 g rucola

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen beetgaar. Bestrooi de kalkoenfilet met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de kalkoenfilet in 10-12 min. goudbruin en gaar. Verhit in een hapjespan de laatste el olijfolie en fruit de ui. Voeg de tomatenblokjes toe en kook de tomatensaus 4-5 min. zachtjes. Laat de helft van de kaas in de saus smelten. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Snijd de kalkoenfilet in plakjes. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en leg er de kalkoenfilet op. Garneer met de knapperige rucola en resterende blokjes kaas.



Castello® Blue, de feestdagenkaas bij uitstek

Heerlijk bij een goed glas wijn, maar ook fantastisch om mee te koken.
Kijk voor recepten op www.arla.nl

Ook interessant