Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag – Runderreepjes al Borgo

donderdag-runderreepjes-al-borgo.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 775 kcal p.p.)

Categorie: vlees
Keuken: Italiaans

Ingrediënten
1 pak Bertolli runderreepjes al Borgo
5 el olijfolie
350 g runderreepjes naturel
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in reepjes
150 g slamelange naar keuze
250 g kerstomaatjes, gehalveerd
125 g mozzarella, in plakjes
3 el zwarte olijven

Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de runderreepjes in 3 min. bruin en schep ze op een bord. Bak in het bakvet de ui met de paprika 2 min. Voeg 350 ml water en het zakje saus toe. Kook 5 min. zachtjes. Meng de slamelange met de tomaatjes, de mozzarella en de olijven. Meng de dressingmix met 3 el water en 3 el olijfolie en sprenkel over de salade. Schep de runderreepjes door de saus en verwarm 1 min. mee. Giet de pasta af en verdeel met de pastasaus over 4 borden. Serveer met de salade.

Ook interessant