Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag: romige tagliatelle met zalm

donderdag-romige-tagliatelle-met-zalm.jpg

Categorie: vis Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 550 kcal p.p.)

300 g tagliatelle
700 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
75 ml droge witte wijn
125 g verse roomkaas met knoflook en kruiden
250 g gerookte zalmsnippers

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar. Verwarm in een steelpan de wijn met de roomkaas en roer tot een gladde saus. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de broccoli, de kruidenroomsaus en de zalmsnippers door de pasta en breng op smaak met zout en peper.

Ook interessant