Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag: Pasta ovenschotel met courgette, worstjes en mozzarella

donderdag-pasta-ovenschotel-met-courgette-worstjes-en-mozzarella.jpg

![](http://cm.daphnecm.com/cmp.php/igp/r/cmp/sancromarecept/)

Categorie: vlees Keuken: Italiaans

Hoofdgerecht (4 personen)
30 min. (ca. 865 kcal p.p.)

350 g penne pasta
400 g gekruide verse worstjes
2 el Bertolli Vloeibaar
1 rode ui, gesnipperd
1 teen knoflook, gehakt
400 g courgette, in blokjes
1 zak Bertolli Pastasaus Kruidig
75 g Parmezaanse kaas , geraspt
1 zakje kleine mozzarellabolletjes
4 el basilicum, fijngesneden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de worstjes in stukjes.
Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en bak de stukken worst aan. Bak de ui ca. 1 min. mee. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. mee. Doe nu de pastasaus erbij en laat zachtjes warm worden.
Schep de gekookte pasta en de kaas erdoor. Doe de pasta over in een ingevette ovenschaal en verdeel de mozzarellabolletjes erop. Bak de pastaschotel in een oven op 200ºC tot de mozzarella licht gesmolten is. Garneer met basilicum.

Bertolli pastasaus Kaas & Basilicum
Bertolli pastasaus in zak Kaas & Basilicum is gemaakt volgens origineel Italiaans recept. Een heerlijke pastasaus, op smaak gebracht met onder andere Parmezaanse kaas, basilicum en tijm.

Ook interessant