Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag – Mexicaanse ovenschotel met salade

donderdag-mexicaanse-ovenschotel-met-salade.jpg

Categorie: vlees Keuken: Werelds

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. + 20 OVENMIN. (ca. 695 kcal p.p.)

Ingrediënten
4 el olijfolie
300 g runderreepjes naturel
400 g Hollandse wokgroenten
1 blik tomatenblokjes (400 g)
8 tortilla wraps
1 pot tacosaus mild (225 g)
100 g geraspte jonge kaas
1 ijsbergsla, in reepjes
2 el rode wijnazijn
ovenschaal (inhoud 2 l), ingevet

Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de runderreepjes in 3 min. bruin. Bak de wokgroenten 4 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm de saus nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen. Verdeel de groenten met het vlees over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in een lage ovenschaal. Verdeel er de tacosaus over en bestrooi met de kaas. Bak de wraps in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin. Maak intussen de ijsbergsla aan met de resterende 2 el olijfolie, de wijnazijn en zout en peper naar smaak. Serveer de wraps met de salade.

Tip
Sport, school of vergadering en eet niet iedereen tegelijk? Leg de wraps in eenpersoonsovenschaaltjes.

Ook interessant