HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 15 MIN. + 5 OVENMIN. (ca. 560 kcal p.p.)
Categorie: vlees
Keuken: Hollands
Ingrediënten
100 g macaroni
1 blik extra gevulde tomatensoep (800 ml)
8 sneden witbrood
150 g geraspte jongbelegen kaas
1 tl gedroogde oregano
1 prei, in ringen
125 g tuinerwten (diepvries)
Bereidingswijze
Verwarm de ovengrill voor. Kook de macaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen. Verwarm de tomatensoep. Steek uit het brood met een groot glas rondjes. Leg ze op de bakplaat en bestrooi ze met de kaas en de oregano. Gratineer het brood onder de hete ovengrill. Voeg de prei en erwten aan de soep toe en warm 4 min. mee. Giet de macaroni af en voeg aan de soep toe. Schep de soep in 4 kommen. Leg een kaasrondje in de soep en geef de rest apart erbij.