Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Donderdag – Krokante Kipwrap

48-do-santamaria-kipwrap-we.png

Week 48 HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 15 MIN. + 15-20 OVENMIN. (ca. 650 kcal p.p.)

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN

15 MIN. + 15-20 OVENMIN. (ca. 650 kcal p.p.)

 

Categorie: gevogelte

Keuken: Mexicaans

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak lekker krokante stukjes Mexicaanse kip met
Santa Maria Crispy Chicken Bites Seasoning Mix. Heerlijk in tortilla’s,
salades of als hapje.

Ontdek veel meer Mexicaanse recepten,
producten en tips op www.santamariaworld.com

 

 

1 zakje Santa Maria Crispy Chicken Bites Seasoning Mix

1 pak Santa Maria Original wrap tortilla’s

500 g kipfilet in reepjes

2-4 eetlepels olie

ijsbergsla

geraspte parmezaanse kaas

Santa Maria Taco Topping Ranch Style

 

 

Doe de kipfilet in een kom en meng met de olie en de Crispy Chicken Bites Seasoning Mix. Bak de kip 15 tot 20 min.in de oven op 225°C. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Verwarm de Original wrap tortilla’s ca. 30 sec. in de magnetron en vul ze met de ijsbergsla en Crispy Chicken Bites. Garneer met parmezaanse kaas en Taco Topping Ranch Style.

Vouw een van de randen van de wrap naar binnen, rol op en serveer direct.

 

Ook interessant