Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

donderdag – Knorr Kip jambalaya

donderdag-knorr-kip-jambalaya.jpg

Categorie: gevogelte Keuken: Amerikaans / Werelds

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
40 MIN. (ca. 625 kcal p.p.)

Ingrediënten
1 pak Knorr Kip Jambalaya
300 g kipfiletreepjes
3 el olijfolie
150 g chorizo, in plakjes
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in ringen
1 courgette, in blokjes
1 blik maïs (300 g), uitgelekt
1 kropsla, gewassen
3 el yoghurt sladressing

Bereidingswijze
Meng de marinademix met de kipreepjes en 2 el olijfolie. Marineer 10 min. Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Bak de kipreepjes 3 min. Bak de chorizo 2 min. mee. Voeg de ui, de paprika en de courgette toe en bak nog 3 min. Voeg de rijst, de sausmix en 500 ml water toe. Breng aan de kook.

Kook het geheel afgedekt in 20 min. zachtjes gaar. Schep na 10 min. de maïs erdoor. Meng intussen de sla met de dressing. Schep de jambalaya op 4 borden en serveer met de sla.

Knorr Kip Jambalaya
Knorr heeft er een nieuw wereldgerecht bij: Kip Jambayala! Een heerlijk gekruid gerecht uit de zuidelijke staten van Amerika. Lekker, met stukjes gekruide kip, chorizo, groenten en rijst.

Ook interessant