Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 47 Woensdag- Kip teriyaki

donderdag-kip-teriyaki.jpg

Week 47 HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 30 MIN. (ca. 630 kcal p.p.)
HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
30 MIN. (ca. 630 kcal p.p.)

Ingrediënten
1 pak Knorr Japanse teriyaki
3 el olie
2 el honing
1 tl gemalen gember
600 g kipdrumsticks
150 g sugar snaps
250 g champignons, in partjes
1 rode paprika, in blokjes
1 bosui, in ringetjes

Bereidingswijze
Meng de marinademix met 1 el olie en de honing en de gember. Marineer de drumsticks 5 min. Kook de rijst. Verhit in een hapjespan 2 el olie. Bak de kipdrumsticks 20 min. Leg ze op een bord. Bak in de pan de groenten (behalve de bosui) 4 min. Leg de drumsticks ertussen. Voeg de sausmix met 350 ml water toe. Kook 2 minuten. Schep de rijst met de kip teriyaki op 4 borden. Bestrooi met de bosui.

Ita Dakimasu! (eet smakelijk)

Ook interessant