• 1 bloemkool, in roosjes
• 125 ml crème fraîche
• 300 ml water
• 300 g kipfilet, in stukjes
• 1 pak Knorr Wereldgerechten Kip Tandoori
• olie
Meng de inhoud van het zakje ‘marinade’ met 2 eetlepels olie of vloeibare margarine, voeg de kip toe. Laat het ±9 min. marineren. Breng de rijst met 500 ml water aan de kook. Roer het goed door en laat op laag vuur in 20 min. droogkoken. Bak in een wok de gemarineerde kipfilet gaar. Kook de bloemkoolroosjes 5 min. Voeg 300 ml water en de inhoud van het zakje ‘saus’ toe aan de kip en roer goed door. Voeg de bloemkoolroosjes toe, breng het geheel aan de kook, enkele minuten doorkoken. Voeg de crème fraîche toe, verwarm 1 min. mee. Serveer kip en rijst apart.
Kip Tandoori met Bloemkool is tip 3 uit de Knorr Bloemkool Variatie Top 10.