Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weekmenu 35 woensdag – Gehakttaco’s met bloemkool

weekmenu-26-33.jpg

Categorie: vlees Keuken: Mexicaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. + 5 OVENMIN. (ca. 420 kcal p.p.)

Ingrediënten
1 bloemkool, in roosjes
2 el olijfolie
300 g rundergehakt
1 pak Knorr Mexicaanse taco’s
200 g gemengde salade
100 g geraspte jonge kaas

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 150 ºC. Kook de bloemkool in 8 min. knapperig gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het gehakt rul. Voeg het zakje kruidenmix met 150 ml water toe en kook 2-3 min. Verwarm de tacoschelpen en maak de tacosaus volgens de aanwijzingen. Vul de schelpen met de salade, de bloemkool en het gehakt. Bestrooi met de kaas en serveer met de tacosaus. Geef de rest van de salade en de bloemkool apart erbij.

Lekker variëren met Knorr Mexicaanse Taco’s!


Heeft u vanavond zin om eens een lekkere variatie op tafel te zetten? Probeer dan eens Knorr Mexicaanse Taco’s. Een heerlijke maatlijd met Knapperige taco-schelpen, lekker gekruid gehakt en een milde saus.

Ook interessant