Hmm, wat lekker! Bij deze chocolade pralines lik je je vingers af! Weinig moeite, groots effect en lekker als toetje of bij de koffie.
Pralines met chocolade en kokos
Dit heb je nodig (voor 20 porties)
130g taartbodem van biscuitdeeg
1 el chocoladesaus
100g roomkaas, light
1 el poedersuiker
2 koffielepel(s) cacaopoeder, ongezoet
2 el kokosnoot, gedroogd en geraspt
Zo maak je het:
Verkruimel 130 gram taartbodem van biscuitdeeg en voeg 1 eetlepel chocoladesaus toe. Kneed de kruimels met 100 gram light roomkaas en 1 eetlepel poedersuiker en vorm er 20 balletjes van.
Verdeel 2 koffielepels cacaopoeder en 2 eetlepels geraspte kokos over twee platte borden.
Rol 10 balletjes door de cacao en de rest van de balletjes door de kokos en zet de pralines daarna ongeveer 60 minuten in de koelkast.