Hoofdgerecht (4 personen)
40 min. (ca. 695 kcal p.p.)
8 kleine runderworstjes
600 g sperziebonen
800 g kruimige aardappelen
7 el Blue Band Vloeibaar
2 uien, gesnipperd
50 g mosterd
Kook de worstjes 10 min. in water en snijd ze vervolgens in plakjes. Kook de sperziebonen 5 min.
Kook de aardappelen gaar. Stamp de aardappels met 5 el Blue Band Vloeibaar en wat kookvocht tot een smeuïge puree.
Doe 2 el vloeibare margarine in een koekenpan en roerbak de uit, boontjes en stukjes worst tot alles gaar is. Voeg vervolgens de mosterd toe en een beetje water. Breng eventueel op smaak met zout.
Serveer het worst-groentemengsel met de puree op borden.
Lekker bakken met Blue band
Blue Band Vloeibaar is perfect om je dagelijkse maaltijd van aardappelen, groente, vlees of vis mee te bereiden. Laat je
inspireren op www.blueband.nl