Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

dinsdag – Tjap tjoi met omeletreepjes

dinsdag-tjap-tjoi-met-omeletreepjes.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)

Categorie: vegetarisch
Keuken: Chinees

Ingrediënten
250 g mihoen
4 el (wok)olie
400 g Chinese roerbakgroente (koelvers)
250 g gebroken sperziebonen (koelvers)
1 pakje mix voor tjap tjoi (53 g)
6 eieren

Bereidingswijze
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen. Verhit in een wok 2 el olie. Roerbak de groenten 2 min. Voeg de kruidenmix en 500 ml water toe en breng aan de kook. Verwarm de tjap tjoi 5 min. op laag vuur. Klop intussen de eieren los met zout en peper naar smaak. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak van de eieren 1 of 2 omeletten en snijd in reepjes. Schep de omeletreepjes door de tjap tjoi. Verdeel de mihoen met de tjap tjoi over 4 borden.

Ook interessant