Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

maandag: Thaise curry met broccoli

dinsdag-thaise-curry-met-broccoli.jpg

Categorie: vlees Keuken: Thais

Categorie: vlees
Keuken: Thais

Hoofdgerecht – 4 personen
20 minuten

Ingrediënten
300 g pandanrijst
700 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
2 el olie
1 ui, gesnipperd
400 g rundvleesreepjes naturel
2 el Thaise rode currypasta
400 ml kokosmelk

Bereidingswijze
Kook de pandanrijst volgens de aanwijzingen gaar. Kook de broccoli in weinig water met zout in 5-6 min. beetgaar. Verhit in een wok de olie. Fruit de ui. Voeg de runderreepjes toe en bak in 4 min. bruin. Schep er de currypasta door en bak nog 1 min. Schenk de kokosmelk in de pan en verwarm de curry nog 5 min. zachtjes. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep er de curry en broccoli bij.

Ook interessant