Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weekmenu 34 Dinsdag – Romige Tagliatelle met broccoli en kip

38-di-broccoli_1_broccoli_romige_tagliatelle.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 490 kcal p.p.)

Categorie: gevogelte
Keuken: italiaans

1 stronk broccoli, in roosjes
125 g cherrytomaatjes, gehalveerd
300 g kipfilet, in blokjes
1 zakje Knorr Romige Tagliatelle
250 g tagliatelle

Breng in een pan de broccoliroosjes met een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat ze 2 min. koken, giet ze af en houd ze warm in de pan. Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een wok of hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de inhoud van het zakje met 250 ml water toe aan de kip. Breng dit al roerend aan de kook. Voeg vervolgens de broccoliroosjes en de cherrytomaatjes toe. Laat het geheel 3 min. zachtjes koken. Schep af en toe om. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Serveer direct.

 

Knorr Romige Tagliatelle is tip 1 in de Broccoli Top 10!

Ontdek meer Variatie Top 10’s op Knorr.nl!

Ook interessant