Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

dinsdag: Romige kippasta met courgette

dinsdag-romige-kippasta-met-courgette.jpg

Categorie: gevogelte Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 520 kcal p.p.)

300 g penne
2 el olijfolie
400 g kipfilet, in blokjes
1 rode ui, in halve ringen
1 courgette, in halve plakjes
1 bakje Philadelphia tomaat & pesto light (185 g)
75 g rucola

Kook de penne in weinig water met zout beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de kipfilet 6 min. Bak de ui en courgette 4-5 min. mee. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Roer de Philadelphia tomaat & pesto light met ca. 75 ml kookvocht tot een romige saus. Meng de pasta met de roomsaus door de kip. Schep er de rucola door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Lekker met kerstomaatjes.

Philadelphia tomaat & pesto
Philadelphia is heerlijk op brood maar wist U dat u er ook heel lekker en makkelijk mee kunt koken? In een handomdraai maakt U de lekkerste gerechten!

Ook interessant