Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

vrijdag: Pangasiusfilet met wortelsalade

dinsdag-pangasiusfilet-met-wortelsalade.jpg

Categorie: vis Keuken: Hollands

Categorie: vis
Keuken: Hollands

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingswijze: 30 min.
ca. 495 kcal p.p.

Ingrediënten:
1,5 kg kruimige aardappelen
500 g winterpeen
1 ui , gesnipperd
3 el yoghurtdressing
500 g pangasiusfilet
50 g boter
1 tl gedroogde provençaalse kruiden
150 ml melk

Bereidingswijze:
Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Rasp intussen de wortel en meng met de ui en dressing. Bestrooi de visfilet met de kruiden, zout en peper. Smelt in een koekenpan 25 g boter en bak de visfilet in 3 min. per kant bruin en gaar. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en resterende boter fijn. Leg de visfilet op 4 borden en schep er de aardappelpuree bij. Serveer met de wortelsalade.

Ook interessant