Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

maandag – Mosselpasta carbonara

dinsdag-mosselpasta-carbonara.jpg

Categorie: vis Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
15 MIN. (ca. 700 kcal p.p.)

Ingrediënten
300 g pastaschelpjes
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
1 courgette, in halve plakjes
300 ml halfvolle melk
1 zakje sausmix voor pasta carbonara
200 ml slagroom
300 g mosselvlees (koelvers of ontdooid uit diepvries)

Bereidingswijze
Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de paprika en courgette 4 min. mee. Voeg de melk met de sausmix toe en breng al roerende aan de kook. Voeg de slagroom met de mosselen toe en verwarm de saus nog 2-3 min. tot de gewenste dikte. Giet de pasta af. Schep de pasta door de carbonarasaus en verdeel over 4 diepe borden.

Ook interessant