Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

dinsdag – Lasagnette met spinazie

dinsdag-lasagnette-met-spinazie.jpg

Categorie: vegetarisch Keuken: Italiaans

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. + 15 OVENMIN. (ca. 415 kcal p.p.)

Ingrediënten
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, geperst
600 g verse spinazie
1 fles tomatensaus (700 g)
1 pak mini-lasagne (225 g)
100 g geraspte jongbelegen kaas
ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de tomatensaus met 150 ml water erbij en verwarm 4 min. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de lasagne erdoor en schep in de ovenschaal. Strooi er de kaas over. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.

Ook interessant