Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

dinsdag – Kip korma met wokgroente

dinsdag-kip-korma-met-wokgroente.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 715 kcal p.p.)

Categorie: gevogelte
Keuken: Indiaas

Ingrediënten
300 g basmatirijst
4 el zonnebloemolie
400 g kipfilet
2 el amandelschaafsel
1 pot kormasaus (425 g)
2 uien, grof gesnipperd
400 g oosterse wokgroente (koelvers)

Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit in een hapjespan 2 el olie. Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze 10 min. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Schenk de saus bij de kipfilet en verwarm 5 min. Verhit in een wok de laatste 2 el olie. Fruit de ui. Bak de wokgroente al omscheppend in 4 min. knapperig gaar. Schep de rijst met de groenten op 4 borden. Verdeel er de kipfilet met de saus over. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Ook interessant