Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 32 Dinsdag – Kalkoenwraps met avocado

vrijdag-kalkoenwraps-met-avocado.jpg

Bekijk het recept!

Categorie: gevogelte
Keuken: Mexicaans

Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
400 g kalkoenfilet, in reepjes
1 teen knoflook, geperst
150 g Griekse yoghurt
8 tortilla wraps
1/2 ijsbergsla, in reepjes
3 tomaten, in plakken
1 rode ui, in ringen
2 avocado’s, in repen

Bereidingswijze
Verhit in een koekenpan de olie. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper. Bak ze in 5 min. bruin en gaar. Meng de knoflook met zout en peper naar smaak door de yoghurt. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen. Zet de tortilla’s met de sla, de tomaat, de uiringen, de avocado en de kalkoenreepjes op tafel. Laat iedereen zelf zijn wraps beleggen en rollen. Schep de yoghurtsaus over de vulling of geef apart erbij om te dippen.

Tip
Besprenkel de gesneden avocado met een beetje citroen- of limoensap. Zo blijven de repen mooi groen.

Ook interessant