HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)
Ingrediënten
2 courgettes, in blokjes
2 kruimige aardappelen, in blokjes
1,5 liter groentebouillon (van tablet)
100 g gerookte zalmfilet, in reepjes
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden (250 ml)
100 g gerookte zalmfilet, in reepjes
1 stokbrood, in sneetjes
staafmixer
Bereiding
Breng in een (soep)pan de courgette met de aardappelen en de bouillon aan de kook. Kook de aardappelen en courgette in 10 min. gaar. Neem de pan van het vuur. Pureer de soep met de staafmixer. Laat de Boursin Cuisine op laag vuur in de soep smelten. Verdeel de zalmreepjes over 4 kommen of diepe borden. Schep de soep over de zalmreepjes en serveer met het stokbrood.