Eten

Dinsdag – Bloemkoolschotel met vis

dinsdag-bloemkoolschotel-met-vis.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 30 MIN. + 20 OVENMIN. (ca. 360 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Hollands

1 kg vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
1 bloemkool, in roosjes
250 g champignons, in plakjes
400 g koolvisfilet (diepvries), ontdooid
1 zakje kaassaus (44 g)
2 el dille, fijngehakt
ingevette ovenschaal (inhoud 2 l)

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Voeg na 5 min. de bloemkool toe en kook met de aardappelen mee gaar. Voeg de laatste 5 min. ook de champignons toe. Giet de aardappelen en groenten af, laat goed uitlekken en doe ze in de ovenschaal. Leg er de visfilet op. Bereid de saus volgens de aanwijzingen. Meng er de dille met zout en peper naar smaak door en schenk over de ovenschotel. Bak de schotel in de voorverwarmde oven in 20 min. gaar. Strooi er naar wens nog wat extra dille over.

Ook interessant