1 bloemkool, in roosjes
1 ui, gesnipperd
40 g rozijnen
300 g gehakt
ca. 600 g aardappelpuree
1 zakje Knorr Bloemkool-kerrie schotel
250 ml halfvolle melk
75 g geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de aardappelpuree. Bak in een hapjespan het gehakt rul. Voeg de ui en de bloemkoolroosjes toe, bak deze kort mee.
Voeg 250 ml melk, 250 ml water, de rozijnen en de inhoud van het zakje toe. Breng al roerend aan de kook. Meng goed, laat 5 min. zachtjes doorkoken.
Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover, zorg dat het gerecht helemaal bedekt is. Bestrooi met geraspte kaas en bak de ovenschotel ca. 30 min. in de voorverwarmde oven. Even laten afkoelen voor het serveren.
Bloemkool-kerrie schotel is tip 2 uit de Knorr Bloemkool Variatie Top 10.