HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 560 kcal p.p.)
Ingrediënten
2 cm verse gember, geschild
2 el zonnebloemolie
350 g vegetarisch gehakt
900 g mini- of kleine krieltjes (koelvers)
300 g prei, in ringen
250 g champignons, in plakjes
3 el sojasaus
1 el honing
2 el limoensap
1 bosui, in reepjes
100 g ongezouten cashewnoten
Bereiding
Rasp de gember fijn. Verhit in en wok de olie. Bak het gehakt al omscheppend 2 min. Voeg de krieltjes toe en bak in 3-4 min. goudbruin. Voeg de prei en champignons toe. Bak de groenten in 5 min. beetgaar. Meng de sojasaus met de honing en het limoensap en schep door de roerbak. Breng op smaak met peper. Verdeel de aardappelroerbak over 4 kommen. Strooi er de bosui en cashewnoten over. Lekker met een partje limoen.