Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Die stomme TV!

Vanmorgen met de hele redactie én weblogster Esther de workshop VITAMINE P gevolgd. Vitamine P staat voor een soort prettige positieve prikkels. Dus de dingen die je kunt doen om patronen te doorbreken en van de gebaande paden af te wijken. Erg leuk en inspirerend! Zo moesten we een lijstje maken met dingen die je wel doet, maar eigenlijk op een soort automatische piloot of dingen waar je je aan ergert. Erg grappig dat op veel lijstjes ‘TV-kijken’ voorkwam en dan vooral het suffe coach-potatoen, te moe om wat anders te doen en ondertussen doelloos zappen en nog suffer worden. Herkenbaar? Let dan nu op! De opdracht was om de ander te helpen dit ‘suffe gedrag’ te doorbreken. De hele workshopclub stak de koppen bij elkaar en verzon het volgende plan.

– Doordeweeks 2 avonden de TV uit
– Maak voor jezelf een lijstje van programma’s die je echt leuk, ontspannen of inspirerend vindt, deze kijk je heel bewust en daarna gaat de TV weer uit.
– Houd een dagboekje bij wat je op de TV-vrije avonden allemaal doet en wat het met je doet (ha fijn eindelijk weer eens aan een boek begonnen of twister gespeeld met je vent)
– Houd het 6 weken vol!

Doe je mee? En heb je nog tips?

Wordt vervolgd…

groetjes, Jasperina

PS Meer weten over Vitamine P? Kijk op www.vitaminep.nu

Ook interessant