Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Deze taco’s met zalm zijn gezond én om te smullen!

tacos-met-zalm.jpg

Dit gerechtje is ideaal voor de lunch: taco’s gevuld met gerookte zalm, ei, komkommer en een frisse kruidenyoghurt. Bon appétit!

Dit heb je nodig

  • 8 kleine tortillawraps
  • 4 eieren
  • 6 el Griekse yoghurt
  • 4 el mayonaise
  • 2 el koriander, fijngehakt
  • 2 el verse muntblaadjes, fijngehakt
  • versgemalen peper
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 komkommer, in dunne slierten
  • 8 kleine takjes dille
  • 1 limoen, in 8 partjes

Zo maak je de taco’s

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de wraps dubbelgevouwen op een bakplaat en bak ze in 3-4 min. knapperig.
  3. Kook intussen de eieren hard, giet af en laat ze schrikken. Pel de eieren en hak ze grof.
  4. Meng de yoghurt met de mayonaise, en de kruiden en breng op smaak met peper.
  5. Beleg de wraps met een plak zalm, komkommer, een flinke dot kruidenyoghurt, het gehakte ei en de dille.
  6. Besprenkel aan tafel met limoen.

Bereidingstijd: ± 20 min.

Productie | Colette Beyne
Fotografie | Maarten van der Wal
Styling | Cindy Berg
Receptuur en foodstyling | Gees van Asperen

Lees ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant