Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

De heerlijke smaak van granaatappel

de-heerlijke-smaak-van-granaatappel.jpg

Met hun mooie robijnrode kleur, heerlijke smaak en grote hoeveelheid anti-oxidanten mag je granaatappels met recht een wonder noemen.

Het eten van deze vrucht heeft namelijk een zeer positief effect op de gezondheid!

Natuurlijk kun je de vruchten los kopen, maar wat is er nu gemakkelijker dan een kant-en-klaar sapje? POM Wonderful heeft vast hetzelfde gedacht, want deze grootste producent van granaatappels, biedt nu 100% granaatappelsap aan in een flesje. Het sap is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers. Het drinken van één glas per dag kan al goede resultaten opleveren bij de gezondheid.

Volgens wetenschappelijk onderzoek heeft deze sap in vergelijking met rode wijn, druiven, bosbessen, cranberry en groene thee de krachtigste antioxidatieve werking van allemaal! En dat is positief, want anti-oxidanten zijn in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.


Naast het feit dat granaatappels erg gezond zijn, zijn ze ook lekker en veelzijdig. Zo is de vrucht geschikt voor koken, cocktails, persen en als garnering.


Kan jij wel een oppepper gebruiken? POM Wonderful is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten voor € 3,49 per flesje. Je kunt kiezen uit drie varianten en één flesje is genoeg voor twee doseringen.

Ook interessant