Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dakterrasje op grote hoogte

dakterrasje-op-grote-hoogte.jpg

Geniet van de rust in hartje Rotterdam.

Altijd al eens midden in de stad tot rust willen komen op een heerlijk terrasje? Dan moet je komende zomer zeker eens een bezoekje brengen aan het Engels Grandcafé Restaurant Zalen in Rotterdam.

Genieten
Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond kun je op het dakterras genieten van een hapje, drankje, de zonnestralen en de groene inrichting. En dat op veertig meter hoogte! Op het dakterras kun je helemaal tot rust komen met uitzicht over Rotterdam, zittend in je stoel tussen de vele planten en struiken en het gras aan je voeten.

Feesten
Naast genieten van de heerlijke hapjes en drankjes kun je bij het Engels Grandcafé ook terecht voor feestelijke evenementen. De salsa-avonden, talkshows en expat-borrels wachten op je. Ook maakt de unieke locatie het mogelijk om het dakterras of een deel daarvan af te huren voor speciale gelegenheden als een barbecue of een leuk feestje met een DJ.

Dakterras
Het dakterras biedt overigens meer. Want naast de mooie inrichting, is het een bron van inspiratie voor als je zelf een dakterras hebt en niet weet hoe die in te richten.

Waar?
Engels Grandcafé Restaurant Zalen
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Engels dakterras
Openingstijden: mei tot begin oktober 2011 van 11:30 – 20:30 uur
Website: www.engels.nl

Ook interessant