Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 59: schrijf op wat verbeterd is en blijf naar het positieve kijken!

geluk2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 59.

“Ik hoop vooral dat deze Fit Challenge jou heeft gebracht wat je wilde, wat je doel ook was. Eet je minder suiker? Minder of geen gluten? Minder melk(producten) of, wat ik het belangrijkste vind, eet je vooral bewuster? Zoals ik in het begin al zei: weet wat je koopt en vervolgens wat je kookt. Vaak hebben we ook de neiging om vooral het negatieve te benadrukken. Dus alle dingen die in onze ogen niet gelukt zijn. Kijk eens naar alles wat gelukt is, al zijn het maar ‘kleine’ dingen. Niet alle dagen hoeven goed of perfect te zijn. Je blijft mens en het gaat er vooral om dat je gelukkig bent. Ontspan en geniet van een steeds betere gezondheid.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant