Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 58: begin van challenge, opruimen van kast en koelkast

tip2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 58.

“Nog drie dagen en dan is de 60 dagen Fit Challenge voorbij! Ik hoop dat je veel hebt gehad aan de tips en dat alles ook beklijft. We willen graag alles tegelijk en zo snel mogelijk, maar toch werkt het niet altijd zo. Net zo goed als dat de kilo’s er niet van de een op andere dag bij komen, ben je er ook niet zomaar vanaf. En ook je gewoontes die naar die extra kilo’s leiden ben je niet ‘zo maar’ even kwijt. De eerste paar tips van deze Fit Challenge blijven toch een onderdeel van de basis. Zorg dat je koelkast en keukenkastjes gevuld zijn met voedingsmiddelen die goed bij je passen en waar jij je goed bij voelt. Hopelijk ben je daar ook tijdens de Challenge achter gekomen: welke voedingsmiddelen goed bij je passen en bijdragen aan je welzijn.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant