Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 56: haal je kookboeken uit de kast!

kookboek2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 56.

“Kookboeken; ik kan er in een boekwinkel gewoon niet aan voorbijlopen. Het ene kookboek is nog mooier dan het andere. Prachtige foto’s van heerlijke gerechten, ik blader er likkebaardend doorheen. Maar als we zulke mooie kookboeken kopen of krijgen, belanden ze meestal in de kast, waardoor we toch vaak dezelfde gerechten blijven maken. Pasta bijvoorbeeld. Wie zegt dat er altijd een rode saus bij moet? Wellicht inspireert dit makkelijke en lekkere pastarecept je om wat vaker je kookboeken uit de kast te halen.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant