Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 53: verdiep je in voeding met voedingsboeken

paprikahart.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 53:

“Ik zeg het wel vaker: voeding is een enorm dynamisch onderwerp. Soms denk ik wel eens dat we over zo’n twintig of dertig jaar weer heel anders kijken naar wat nu als waarheid wordt gezien. Voeding blijft toch vooral heel persoonlijk. Wat voor de een goed werkt, blijkt op de andere persoon weinig tot geen effect te hebben. Ik denk wel dat het voor iedereen een goed idee is om uit te zoeken wat echt bij jou past, in plaats van achter de verschillende hypes aan te lopen.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep! Ook kun je hier je vragen stellen aan detox-coach Jacqueline van Lieshout.

Ook interessant