Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 51: hoe maak je goede keuzes in de kantine en in een restaurant?

kokos.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 51:

“Soms ‘beland’ je ergens met lekkere trek en niets in je tas of niet de mogelijkheid om een goede keuze te maken. Dat is lastig, want gewoon maar weglopen is uiteraard niet altijd de beste manier. Zorg er daarom altijd voor dat je wat fruit, noten en/of wellicht wat rauwkost in je tas hebt, zeker als je gezond eten belangrijk vindt. Veel lunchbuffetten bestaan helaas nog steeds uit witte broodjes, besmeerd met margarine en plakken ham en kaas. Met een beetje ‘geluk’ krijg je er nog een glas melk bij. Gelukkig wordt de lunch in bedrijfskantines wel steeds beter en is er meer te kiezen, maar je weet het niet altijd van tevoren. Wanneer je uit eten gaat en graag wat minder koolhydraten en/of geraffineerde producten (wit meel) wilt eten, vraag dan of ze geen brood op tafel willen zetten en of ze de aardappels, frietjes en rijst in het hoofdgerecht willen vervangen voor meer groenten. Geniet ervan!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep! Ook kun je hier je vragen stellen aan detox-coach Jacqueline van Lieshout.

Ook interessant