Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 50: De klad erin? Hier meer motivatietips

geenzinklein2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 50:

“Veel mensen beginnen enthousiast met een plan om hun gezondheid te verbeteren. Afvallen blijkt doel nummer 1, maar ook je fit en energiek voelen is een belangrijk streven. In het begin gaat het goed, je hebt er zin in en bent gemotiveerd maar in de loop van de tijd lijkt toch het ‘gewone leven’ de regie weer over te nemen. Hoe motiveer je jezelf op zo’n moment? Door weer te starten met kleine veranderingen, zoals een wandeling na het eten of een inspirerend boek te lezen over voeding. Ook zijn er geweldige documentaires die je (lekker ontspannen op de bank) kunt kijken die je zeker gaan triggeren om ook in jouw leven weer betere keuzes te maken. Hier een geweldig voorbeeld: De zoete verleiders.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Ervaringen delen
Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep! Ook kun je hier je vragen stellen aan detoxcoach Jacqueline van Lieshout.

Ook interessant