Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 44: 1x koken, 7x goed eten!

prep.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 44:

“In het boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel adviseer ik om wekelijks een kookdag te houden: een dag waarop je verse en gezonde maaltijden bereidt, zodat je een voorraadje hebt voor de drukke doordeweekse dagen waarop gezond eten er nog weleens bij in schiet. Dit kunnen porties gekookte zilvervliesrijst zijn, gekookte krieltjes, roerbakgroenten et cetera. Soepen zijn ook superhandig om van tevoren te bereiden en in te vriezen. Wanneer je ze ’s avonds uit de vriezer haalt en in de koelkast zet, kun je ze ’s ochtends tot kookpunt opwarmen, in een thermoskan gieten en meenemen naar je werk voor een gezonde en lekkere lunch!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant