Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 43: hoe gezond zijn eieren?

hartjeei2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 43:

“Veel mensen zijn huiverig om eieren te eten. Die zijn toch slecht voor ons cholesterol? Maar eieren zijn juist enorm gezond, zoals je in mijn blog kunt lezen. Er zijn allerlei meningen over hoeveel eieren je mag eten, maar diverse studies wijzen uit dat je gerust elke dag een eitje kunt eten. Dat doe ik dus ook, maar wél neem ik altijd biologische eieren of ik koop ze bij de boer, vers van de kip!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant