Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 40: groente is zo saai; hoe maak je dit veel lekkerder?

groentenwok.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 40:

“Van oudsher worden de groenten in de aardappels-vlees-groentenmaaltijd gekookt en daarna zo op het bord gedaan. Eventueel met wat nootmuskaat erover, maar veel creatiever met groenten zijn veel mensen nog steeds niet. Terwijl er zo veel leuks mee te doen is! Roerbakken met verse kruiden, gember, knoflook, rode peper, gratineren met kaas of uit de oven. Jamie Oliver besteedde in zijn boek Jamie’s Kookrevolutie een heel hoofdstuk aan het opleuken van groenten en daarnaast kunnen we genoeg informatie, leuke filmpjes en recepten in kookboeken of het internet vinden. Wat inspiratie of een startpunt nodig? Hier een leuk filmpje van Jamie Oliver over roast vegetables. Heerlijk!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant