Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 38: snelle broodvervangers

broodfit2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 38:

“Veel mensen eten elke dag boterhammen en vaak met hetzelfde beleg. We lusten best iets anders, maar het bereiden van een ontbijt of lunch moet liever niet te veel tijd kosten. Daardoor eten we vaak erg eenzijdig. Beter én lekkerder is om wat vaker te variëren, zodat je lichaam ook andere voedingsstoffen binnenkrijgt. Als makkelijke broodvervanger vind ik rijstwafels geweldig; ik maak er graag ‘taartjes’ van en ze zijn bovendien ideaal voor mensen die niet goed tegen gluten kunnen. Boekweitcrackers, andere baksels van glutenvrij meel en appelmoesbrood zijn behalve lekker ook verzadigend.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant