Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 37: roomboter of margarine?

boterfit2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 37:

“Veel mensen denken dat, wanneer ze iets kopen dat lijkt op (echte) boter, ze ook echt boter kopen. In werkelijkheid lijken veel smeersels in de verste verte niet meer op de originele roomboter. Boter is namelijk big business. Zo bestaan er smeersels tegen een hoog cholesterol, smeersels die niet spetteren, smeersels die goed smeerbaar zijn enzovoorts. Je kunt je voorstellen dat boter of margarine op een bepaalde manier bewerkt moet worden om dit voor elkaar te krijgen. Zelf kies ik liever producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je in zestig dagen aan een gezondere leefstijl.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant