Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 36: de 80/20 regel

kaaswijn2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 36.

“Voedingskundigen adviseren vaak de 80/20 regel: 80 procent van de tijd eet je heel bewust en gezond en 20 procent van de tijd mag je eten en drinken wat je wilt. Maar wat doe je in die 20 procent? Ga je enorm veel bier drinken, een zak chips, een diepvriespizza én een halve taart eten? Dat is niet de slimste manier als je gezondheid je lief is. Drink in het weekend lekker een paar glazen wijn of eet mee met een kaasplateau, maar maak het niet te gek. Genieten, dat is het sleutelwoord. Het fijne aan de 80/20 regel is dat je kunt afvallen mét zo nu en dan ‘guilty pleasures’!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant