Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 35: wat betekenen je ‘cravings’ echt?

cravings1.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 35.

“Ooh, wat hebben we toch trek in chocolade. Sommige vrouwen alleen op bepaalde momenten in de maand en anderen de hele dag. Maar niet alleen chocolade is een beruchte ‘craving’. Voor anderen is het kaas, chips, of koolhydraten (zoals bijvoorbeeld brood, aardappelen, crackers) in het algemeen. Hebben we nu eigenlijk écht trek en dus een lichamelijke behoefte aan deze voedingsmiddelen of zit er iets anders achter? Kijk maar eens naar de tekening hieronder met waardevolle tips over waar je lichaam om kan ‘schreeuwen’.”

 

cravings

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant