Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 33: goed vlees is duur, hoe ga je daarmee om?

goedvlees1.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 33.

“De verschillen in prijs tussen ‘gewone’ kipfilet en de biologische variant zijn enorm. We snappen allemaal dat dit lang niet voor iedereen haalbaar is, terwijl we het toch bijna allemaal belangrijk vinden dat de kip een beter leven heeft gehad, met goed voedsel, en dat het geen ‘geplofte’ kip is. Ik kan je vertellen dat ik het kwaliteitsverschil enorm vind; biologische kip is zoveel lekkerder! Hoe kunnen we dit dan enigszins oplossen, als goed vlees zo duur is? Simpel. Door er minder van te eten. Kies vaker voor vegetarische gerechten (geen vleesvervangers!), ook zeker één keer in de week vis (hoeft niet altijd dure vis te zijn) of ‘bouw’ een recept om tot een vegetarische variant, zoals deze sensationele chili sin carne (sin=zonder). Heerlijk!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant