Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 32: trek in een snack? Neem eerst een groot glas water

drinkwater.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 32.

“Misschien heb je er al eens van gehoord: als je denkt dat je honger hebt, heb je soms eigenlijk dorst. Best een leuke theorie om uit te proberen en ik zal je vertellen, het kan in veel gevallen goed helpen. Zorg sowieso dat je, wanneer je op kantoor zit bijvoorbeeld, altijd een fles of grote karaf water (gevuld) voor je neus hebt staan. Als je thuis bent en de lekkere trek bekruipt je, verbied het jezelf dan niet meteen, maar drink eerst een groot glas water. Kijk eens of dat je trek (iets?) wegneemt. Anders neem je ook nog een kop (kruiden)thee erna. Vandaag een lekker zoet recept uit mijn Tempelkookboek – Kinderen, pure chocolade truffels. Eet er niet te veel achter elkaar, maar ze zijn in elk geval suikervrij. Enjoy!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant