Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 31: de budgetsupermarkt is ook prima

markt123.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 31.

“Kwaliteit kost geld en dat geldt vaak ook voor goed eten. Helaas kan niet iedereen (nog) meer aan voeding uitgeven en dat hoeft gelukkig ook helemaal niet. Als je meer verse groenten, fruit en pure producten wilt eten, kun je ook starten bij de budgetsupermarkt of, nog beter, op de markt! Je hoeft echt niet naar een dure biologische supermarkt te gaan om gezonder te kunnen leven. Alle beetjes helpen en iedere stap in de goede richting is er eentje.”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant